دویست و پنجمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان اصفهان روز شنبه بیست و پنجم بهمن ماه 1399 در سالن اجتماعات استانداری به ریاست دکتر رضایی استاندار اصفهان برگزار گردید.
در این جلسه، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر رضایی استاندار و رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان ضمن خیرمقدم و تبریک فرا رسیدن ماه رجب و میلاد باسعادت امام محمد باقر (ع) به بیان ملاقات حضوری و چهره به چهره خود با مردم در ایام الله دهه فجر پرداخته و یکی از مهمترین مشکلات مردم را بوروکراسی اداری دانست. وی طولانی بودن فرآیند رسیدگی به مشکلات مردم و سلیقهای عمل کردن بعضی مسئولین را مهمترین عامل در بوجود آمدن نارضایتی و همچنین سرمایهگریزی در استان بر شمرد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان تعیین وقت برای دیدارهای حضوری مردم با مدیران و همچنین مراجعه مدیران به شهرستانها و شنیدن مشکلات مردم را از مهمترین وظایف مدیران دانسته و یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران را تسریع در حل مشکلات مردم دانست.
در ادامه این جلسه، بر اساس دستور کار مهندس مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گزارشی از عملکرد تسهیلات بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 97 و بند الف ماده 52 قانون الحاق سال 98 ارائه نموده و اظهار داشت: به استناد بند (الف ) تبصره 18 قانون بودجه سال 1397 کل کشور که در آن دولت موظف به اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش آموختگان دانشگاهی، زنان، اشتغال حمایتی، برنامه بخش تولید و اشتغال بخش کشاورزی برای افزایش تولید و ایجاد فرصت های شغلی و تثبیت اشتغال گردیده است.که این برنامهها در قالب تولید و ایجاد فرصتهای شغلی بر مبنای رسته فعالیتهای اولویتدار بخش کشاورزی، برنامه ارتقاء توان تولید ملی و تثبیت اشتغال با استفاده از منابع ریالی صندوق توسعه ملی، منابع داخلی بانکهای عامل و یارانه کاهش نرخ سود تسهیلات از محل منابع اعتبارات کمک های فنی و اعتباری قانون بودجه تهیه گردیده است.
در ادامه، دکتر اکبری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و دبیر شورا بیشترین اعتبار مورد نیاز برای ایجاد اشتغال در قالب تبصره 18 را در بخش صنعتی برشمرد و خواستار پیگیری و اهتمام بیشتر سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در خصوص افزایش اعتبارات تثبیت اشتغال در این بخش نسبت به بخش های دیگر شد.
پس از آن مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، شهری، عشایری، آمایش سرزمین و محیط زیست بالغ بر 47 طرح و پروژه که قبلا پروژهها به انضمام دعوتنامه برای کلیه اعضای شورا ارسال شده بود مطرح و اعضاء نیز دیدگاهها و نظرات خود را نسبت به بندهایی از آن بیان نمودند.
در ادامه، مهندس صفاری پور مشاور سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گزارشی از وضعیت اراضی صنعتی و شهرکهای صنعتی شهرستان اصفهان را ارائه نموده و اظهار داشت: تا پایان سال 98 شهرستان اصفهان دارای 10341 هکتار اراضی با کاربری صنعتی است که حدود 4159 هکتار آن در قالب 19 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و 61825 هکتار به صورت واگذاری پراکنده میباشد که در قالب 9827 جواز تاسیس که 9528 هکتار از این اراضی واگذار شده است. پس از آن مصوبات کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری مطرح و اعضاء نظرات خود را بیان نمودند.
در پایان این نشست، دکتر اکبری دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان با توجه به مفاد مذاکرات و مصوبات نشست 204 شورای برنامهریزی و توسعه استان گزارشی در خصوص عدم تحقق درآمدی در تعدادی از دستگاههای اجرایی در 10 ماهه سال 1399 را ارائه کرد.